onsdag 29. juli 2015

Min T3 1990 er solgt

Jeg hadde lenge vurdert å selge denne og nå har det dukket opp. Jeg hadde bilen i to år har tatt godt vare på den med ny regreim, oljeskift regelmessig, fikset litt småtteri og var nå i hel og fin stand. Ny bakfanger og nyoppusset hengerfeste med originalgummien på chromfangere.

Caravellen med 1,6 TD med intercooler ble registrert 2. januar 1991. Gikk fint. 5-trinns kasse. Takluke over framstolene, g-caps, turteller i dasj, SA-grill, Ronal 15 tommer felger ET23 med 205/65 R 15 dekk (som nye), soveplass (soveløsning tas enkelt ut så har du 5-seter "dailydriver"),

Vippevinduer i framdører, svingunderstell på passasjersete, gardiner hvis du skal overnatte. Elspeil (ikke koplet). Baklukespoiler. Bilen har ikke servo. Pen, hel bil, uten rust av betydning. Takstativ kan følge med ved riktig pris! En liten ubetydelig bungle bak på siden, noen småriper her og der, men ikke mye å bry seg om. Stoler med armlener i plysjstoff (blå-grå), veldig fine. Samme stoff på baksete. Som nye blanke støtfangere foran og bak med gummilist. Bilen har originallakk.


Det er en Caravelle C. Bilen har nytt batteri og det er bytta noen foringer i forstillinga i sommer (høyre side). Registrert med skilter og nylig EU-godkjent fram til september 2017 hos Møller Bil Hamar.

Sengeløsningen kan utvides med et ekstra ledd utover mot skyvedøra og med overmadrass som eventuelt også kan følge med avhengig av pris. Veldig grei løsning for den som trenger en lettkamper! Bilen er en 5-seter kombi der setet er flyttet bakover.

Bilen solgt da jeg vil ha en automat!