mandag 16. januar 2012

Nytt busstreff på Biri 16 januar

Ja, så møttes vi igjen. Men denne gangen møtte "bare" tre T3-entusiaster til en fin prat om T3 på Veikora på Biri. Erjo møtte med sin 1991 Coach, Doka84 med sin Reimo-camping og etterhvert dukket også Bjørn53 opp med en meget fin Coach 1,6TD.


Bjørns var for øvrig akkurat innkjøpt (se bildet til venstre her med Bjørn53 og hans nye coach). Her var både doka84 og erjo enige om at Bjørn nok hadde gjort et aldri så lite kupp (og da er jo det sant, selvsagt). For bilen var fin den, litt smårust å se i mørket, men ikke mye å bry seg med i første øyekast. Men ellers virket den å være i fin stand. Motoren duret og gikk som en diesel skal.

Det "verste" var i grunnen at han var på vei til å hente seg en T3 til. Bra! Så blir det tatt vare på flere slike biler.



Ellers var vi litt spent på frammøte denne gangen. Det at tre møte opp i vinterkulda med hver sin T3 er vel egentlig ganske så bra. Det var vi enige om. Vi får tro at resten av "gjengen" tiner opp etterhvert og møter fram til neste treff.


I alle fall: Kaffen og maten smakte og alt er vel med alle tre etter jul. Lysere dager og bedre humør? JA!!!! Og om et par måneden kan vi telle ned til vår og sommer.


Takk for frammøte. Det er lite vakkert hver gang å møtes på denne måten. Vi ses nok rundt en sving.