onsdag 30. september 2009

Her er mine tre VW-busser




































Den blå er en 1990-modell registrert i 1989 (vanlig C), mens den grå coachen er en 1989-modell, men registrert i 1989. Begge har dieselmotorer.











Den blå er EU-ok til 2011 og en god del i bruk.











Coachen står i verkstedet og godgjør seg med tanke på en gjennomgang og EU-godkjenning en gang i framtida (fullt kjørbar).






Jeg har også en grønn VW T4 multivan 2003-modell. Den ser du også et bilde av her.
















I tillegg har jeg skaffet meg en blå Caravelle C (nederst) som skal bli donorbil til de to andre, selvsagt diesel den også! All innmat er nå plukket ut unntatt dasjbord med innmat. Det gjenstår motor, gir understell etc. Men det kommer! OG SELVSAGT: Innredning, bakluke og dører er tatt av, noen sprukne gamle hjul er satt på og de gode vinterdekkene som stod på er tatt av.




















Dett er bare moro! Men det verste av alt er jo at jeg kunne tenkt meg en til, en EU-ok coach. Men da må jeg jo selge min gamle 1962-modell R12. Men: Det sitter laaaaaaangt inn å selge 12'eren! Les mer om den her:

















































lørdag 26. september 2009

34 busser på Tinn lørdag

34 busser hadde funnet vegen til treffet på Tinn lørdag 26. september. I 2008 var antallet 35, det betyr vel at ommøte faktisk var det samme som i fjor. Og det til tross for at mange som var med i fjor ikke stilte denne gangen. Det kommer bare til å bli flere busser neste år.

Det er veldig bra at så mange møter fram, noe som er en flott gest til Rune Der Postmeister Andersen. Det var også mange pene biler å se, alt fra T2 bay til noen veldig fine T3 og noen fine T4 + og noen nye T5! Grunnen til at vi ikke får flere luftkjølte er vel mangel på markedsføring i luftmiljøet. Men det bør ordne seg om en vil.

Syncroer var det mange av denne gangen. Det har vært poulært de senere årene med syncro. Men det er også mange coach'er på treffet denne gangen også, spesielt synes jeg det er hyggelig at så mange også tar vare på sine T3 C-utgaver. Med litt oppgradering med originaldeler blir jo dette bra.

Men det ser også ut til at coach igjen er blitt mere populære, spesielt med fargen blå. En morsom doka-T3 med camping-kamper på lasteplaner gjord et også bemerket med sine 16 toms hjul.

Det var tur til Rjukan midt på dagen lørdag da 25 biler kjørte i kolonne med Solrikioo foran og Postmesteren bak. Det skapte litt køer bak oss, men det får stå seg! Mange tok Krossobanen til topps i Rjukan. Det var jo et fantastisk vær hele helga med sol og rundt 20 pluss! Ikke hverdagskost i månedsskiftet oktober/november.

Mange fikk også tak i noen godbiter til bilene sine, det ble kjøpt og solgt deler slik en pleier. Og for de som ikke møtte fram: Det er bare å angre. For dette er en fin måte å møtes på. Denne gangen kom det også flere biler fra Danmark til treffet. I tillegg kom det folk fra hele sør-Norge. En bil kom helt fra Nordland - det er imponerende!















Daniels parkering.















I Kolonne på veg til Rjukan















Ved taubanen stod flere med pene T3'ere.


















Fronten på Andrews pene ambulanse.

torsdag 24. september 2009

Klart for nytt Tinn-treff igjen!

Så er det klart for nytt treff i Tinn ved Rjukan. Her kan du se noen bilder fra foregående års treff som var i slutten av september 2008.


Det var et fint arrangement med blant annet fellestur til lokomotivstallen på Rjukan. Om kvelden var det kaldt, så husk: Ta med varmedress! Vi er jo nesten på fjellet! Men det skal bli bra nå i helgen 25. til 27. september.



Vi ses i helgen!





































Velkommen til mine nye blogg





Velkommen til min nye blogg for VW-busser.

Siden vil for det meste inneholde informasjon om VW-busser av typene fra 1950 til 2003.

Hovedvekten vil nok likevel være T2 busser av typen T2, T25 (også kalt T3) og T4.

Her er mine to nåværende VW-busser:

2003 VW Multivan 2,5 tdi. God bil!
















1989 VW Caravelle C 1,6 TD. Morsom bil!